- Stolt over å ha representert Rosenborg

Kristoffer Zachariassen synes det er vemodig å forlate Trondheim og mener tiden i RBK vil gjøre ham rustet for det som venter i Champions League-jagende Ferencvaros.

Annonse:

27-åringen forlater Rosenborg etter halvannen sesong i Norges største fotballklubb.

- Jeg er veldig stolt over å ha representert den største klubben i norsk fotball og vil takke alle i og rundt klubben for min tid i Rosenborg. Det er har vært veldig lærerikt å kjenne på presset og forventningene når man spiller i en toppklubb, noe jeg tar med meg i resten av karrieren, sier Zachariassen til RBK.no.

Midtbanespilleren står med 21 mål på 45 kamper for Rosenborg og er den mestscorende spilleren i løpet av sin tid i klubben. Noen av høydepunktene er hattricket med matchvinnerscoring på overtid mot Brann i mai og matchvinnerscoringen langt inn i overtid mot Mjøndalen i fjor høst. 

- Det er en veldig fin statistikk, men jeg skulle gjerne ha byttet den ut med flere poeng og et seriegull. Samtidig er det synd at jeg ikke muligheten til å spille foran et fullsatt Lerkendal, men sånn ble det ikke denne gangen. Jeg har et godt forhold til supporterne og klubben og håper det blir mye suksess for Rosenborg fremover, sier Doff.

27-åringen er klar for de ungarske seriemesterne som i fjor spilte gruppespill i Champions League etter å ha slått ut Molde i siste hinder i kvalifiseringen.

- Jeg er glad for at det ble en avtale som alle parter er fornøyd med og at vi skilles som gode venner. Rosenborg sitter igjen med gode penger for meg og timingen er riktig for meg til å prøve meg i utlandet. Det skal bli spennende å prøve ut noe annet enn norsk fotball og Eliteserien. Jeg gleder meg, sier Zachariassen.

Annonse fra Eliteserien: