Storseier for Rosenborg 2

Marius Broholm var en av målscorerne da RBK2 vant hele 7-2 mot Orkla. Se høydepunktene nederst i saken.

Rosenborg 2 stilte med flere a-lagsspillere mot Orkla, og det gjorde også utslag på banen. Hjemmelaget tok kommandoen fra start og skapte to gigantsjanser før 10 minutter var spilt. Orklas keeper vartet først opp med en fantastisk redning da Marius Broholm stod helt alene på fem meter, like etterpå smalt ballen i stanga etter en dødball.

Men det var gjestene som tok ledelsen mot spillets gang etter et snaut kvarter da Pål Simonsen satte ballen bak Sander Tangvik.

Marius Broholm jublet for sin scoring mot Orkla.

Rosenborg fortsatte imidlertid å kjøre kampen og det var egentlig bare et spørsmål om tid før det skulle løsne. Og rett før halvtimen kunne endelig Magnus Hammerås sette inn utligningen. Bare to minutter senere sendte Marius Broholm Rosenborg i ledelsen etter lekkert forarbeid av Adrian Pereira.

Sistnevnte la på til 3-1 etter nydelig kombinasjonsspill etter 37 minutter og kampen virket kjørt allerede.

Rosenborg fortsatte å dominere kampen i de siste 45 minuttene der Vebjørn Hoff, Ole Sæter og Adam Anderson scoret. Kampen endte til slutt med en overbevisende 7-2-seier og sesongens første trepoenger var et faktum.