Storseier i årets første kamp

Årets første kamp er gjennomført og vi vinner med en overbevisende 9-0-seier.

Årets første treningskamp endte med 0-9 for jentene da de møtte Kil/Hemne i Sodvinhallen. Rosenborg dominerte som forventet i årets første treningskamp i Sodvinhallen. Dermed ble det først og fremst angrepstrening mot Kil Hemne som til tider hadde mer enn nok med å forsvare seg. Emilie Nautnes scoret første mål etter 7 minutter.

Rosenborg ledet 4-0 til pause, men ledelsen kunne vært større.

Rosenborg lå på Kil/Hemnes side store deler av kampen. Kampens 2. mål var det  Cesilie Andreassen som scoret med hjelp fra Mali Næss.

Kampbildet fortsatte i 2. omgangen og til slutt var det bare et spørsmål hvor stor seieren skulle bli.

Mathilde Rogde ble byttet inn litt ut i andre omgang, og scoret det 7. målet for Rosenborg. På 89 minutt scoret både Elin Sørum og Celine Nergård hvert sitt mål.

Kampen avsluttes 0-9.

Kil/hemne - Rosenborg (0-4) 0-9