Suksess for Eggens Trenerskole

Over 70 trenere var på plass da Eggens Trenerskole ble arrangert på Kyrksæterøra i helga.

Annonse:
Deltakerne fikk oppleve spillermøtet til Rosenborg på nært hold. Alle foto: Knut Arne Bakke
Deltakerne fikk oppleve spillermøtet til Rosenborg på nært hold. Alle foto: Knut Arne Bakke

Rosenborg arrangerte i helga Eggens Trenerskole i samarbeid med Orkla FK, NFF Trøndelag og Christian Eggen Rismark. Og selv om lørdagens program ble avlyst på grunn av uværet, la ikke det en demper på søndagen. 

Der fikk trenerne blant annet Godfot-foredrag, bli med på feltet når Alfred Johansson og Kåre Ingebrigtsen gjennomførte hver sin økt og alle fikk være tett på under spillermøtene og under kampen mellom Rosenborg og Ranheim. 

- For Rosenborg er det viktig å ivareta den trønderske fotballarven. Og den er selvfølgelig nært knyttet til Nils Arne Eggen. Her gjødsler vi det treet vi selv er en del av, og inspirerer trønderske trenere som tar med seg ny kunnskap hjem til sine klubber. Det kan på sikt bety flere trøndere som klarer å ta steget opp på Rosenborg, forteller Svein Maalen. 

- Trenerskolen ble en suksess. Over 70 trenere i alle aldre var på plass og forhåpentligvis ble de inspirert til å fortsette det gode arbeidet som gjøres i trønderske klubber. Jeg vil også rette en takk til Ranheim som stilte opp på arrangementet, fortsetter han. 

Annonse fra Eliteserien: