Sunde skrev proffkontakt

Jesper Reitan-Sunde har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2024-sesongen.

Annonse:

17-åringen var en viktig spiller og scoret i finalen da G16-laget ble norgesmestere forrige sesong. Sunde har gjort sine saker fra under hospitering med A-laget og er på sin andre treningsleir nå på Marbella.

- Det å trene med A-laget har vært moro, noe jeg håper på å kunne fortsette med. Guttene har tatt meg og resten av unggutta godt imot i gruppa, noe jeg setter stor pris på. Jeg føler meg velkommen både i garderoben på banen og utenfor. Det er artig å se hvor nivået ligger på toppnivå i Eliteserien, så er det bare opp til meg å jobbe mot målene mine, sier Jesper Reitan-Sunde, barnebarn av RBK-legende Harald Sunde.

Første steg på veien er proffkontrakt med Rosenborg, som viser at unggutten har gjort noe rett på veien til der han er i dag.

- Det å signere proffkontrakt med RBK er først og fremst stort og det gir meg masse motivasjon, fordi det viser at klubben har tro på meg. Du føler at du har gjort noe riktig og det er en god følelse som jeg tar med meg videre, sier Sunde.

Angrepsspilleren fikk sin uoffisielle RBK-debut mot Ranheim i fjor høst og kom inn som vingback i årspremieren mot Tromsø i januar. Onsdag står han over mot Stabæk på grunn av en smell i kneet på trening. Han håper å gjøre sin offisielle RBK-debut i 2023, men har først og fremst fokus på å gjøre en god sesong i 3. divisjon.

- Jeg har vært heldig og fått to innhopp for A-laget i treningskamper, så håper på flere selvfølgelig. Men det er også viktig for meg å spille fast på RBK 2 til kommende sesong i 3. divisjon, noe jeg ser frem til, sier Sunde.

Annonse fra Eliteserien: