Tagseth klar for Rosenborg

Edvard Sandvik Tagseth har skrevet under på en fireårskontrakt med Rosenborg.

Annonse:

18-åringen har vært i Rosenborgs søkelys tidligere, men endelig kan Edvard Sandvik Tagseth ikle seg den svart og hvite RBK-drakten. Frostingen har vært klubbløs den siste måneden etter at kontrakten med Liverpool gikk ut. Tirsdag ble han presentert som Rosenborg-spiller foran 18 500 tilskuere på Lerkendal.

- Det føles veldig godt. Det var hit jeg ville og da var det godt å endelig få det på plass, sier Tagseth.

Den anvendelige spilleren startet fotballkarrieren i Neset og fattet tidlig interessen til norske og internasjonale klubber. Tagseth skrev under for Liverpool allerede som 14-åringen da han hospiterte hos klubben, før han flyttet til England som 16-åringen og ble en del av Steven Gerrards U18-lag og har senere spilt for klubbens U23-lag. 

Kontrakten med Liverpool gikk ut 1. juli og han har stått fritt til å signere for andre klubber. Tagseth har trent med både Rosenborg og nederlandske Groningen, i tillegg til å ha spilt U19-EM i Armenia i sommer.

Til slutt falt valget på Rosenborg.

- Dette var klubben jeg trivdes best i og den klubben jeg tror jeg kan utvikle meg best som person og fotballspill, for å bli så god som jeg kan bli. Jeg har alltid hatt en drøm om å spille for Rosenborg. Nå fikk jeg sjansen og da kunne jeg ikke si nei, sier Tagseth.


Annonse fra Eliteserien: