Tangvik skrev ny kontrakt

Sander Tangvik har bundet seg til Rosenborg ut 2027-sesongen.

Annonse:

Tirsdag morgen skrev Sander Tangvik under på en ny kontrakt med Rosenborg, temmelig nøyaktig et år siden han sist forlenget med klubben. 20-åringen har forlenget kontrakten sin med ytterligere to år, som gjør at han har kontrakt med Rosenborg ut denne sesongen, samt de neste fire kalenderårene.

- Grunnen til at jeg skriver en ny kontrakt med Rosenborg, er at dette er klubben jeg har lyst til å spille for. Jeg har veldig troen på framtiden og det som skjer i klubben akkurat nå. Det har jeg veldig lyst til å være en del av, sier Sander Tangvik.

Tangvik debuterte for Rosenborg mot Orkla i cupen for to år siden og fikk seriedebuten mot Jerv i Grimstad for snart et år siden. Keepertalentet gjorde en god figur da han var svært delaktig i trepoengeren i Haugesund tidligere i år og ønsker å kapre fast plass mellom stengene så fort som mulig.

- Det store målet er å bli førstekeeper og spille så mange kamper som mulig. Nå har jeg fokus på det som skjer ut året og har lyst til å spille så mye som mulig. Så tar jeg 2024-sesongen som den kommer, sier Tangvik.

Den norske U21-landslagskeeperen er født i Trondheim og oppvokst på Byåsen. Tangvik kom til Rosenborg og SalMar akademiet i 2017, skrev sin proffkontrakt i 2019 og har gått gradene opp til A-laget.

- Rosenborg betyr veldig mye for meg. Klubben har en helt spesiell plass i mitt hjerte. Jeg har vokst opp med Rosenborg og føler at det er mitt hjem. Så det er her jeg har lyst til å være, sier Tangvik.

Annonse fra Eliteserien: