Tap i generalprøven mot Ranheim

Rosenborg smalt ut fra startblokkene med scoring etter tre minutter, men Ranheim slo tilbake og snudde treningskampen i "Fjæra".

Annonse:

Åge Hareide stilte med toppet lag i den siste treningskampen før seriestarten mot Vålerenga. Kun Stefano Vecchia, med en vond skulder, manglet siden forrige kamp, mens Holse, som scoret mot Kristiansund var med fra start.

Rosenborg fikk en strålende start på oppgjøret, og før tre minutter var spilt lå ballen i mål bak Ranheim-keeperen. Dino Islamovic fikk ballen feilvendt, snudde seg rundt og fant Ceïde på vei gjennom sentralt. RBK-kanten ventet til det perfekte tidspunkt før han vippet ballen over keeper og i mål! En flott scoring og Rosenborg var foran!

Kvitterte på sin første mulighet

Det var RBK som hadde ballen stort sett hele det første kvarteret, med gode gjenvinninger og et kraftig press, men så fikk Ranheim sin første sjanse etter 18 minutter. Lopez kom til skudd fra 20 meter og la en markkryper ned mot venstre stolperot. Hovland forsøkte å blokkere, men ballen gikk via leggen og i mål.

Noen minutter før pause fikk Rosenborg en god mulighet til å ta tilbake ledelsen da Dino Islamovic ble felt en halvmeter utenfor 16-meteren. Spissen tok selv frisparket og dunket ballen hardt i tverrliggeren!

Tammere andreomgang

Etter en jevn og sjansefattig midtre halvtime av kampen var det Ranheim som skulle ta ledelsen etter 68 minutter. Daniel Kvande slo en presis bakromspasning fra egen 16-meter og gjennom til  Marcus Mehnert som tuppet ballen ned i hjørnet bak André Hansen.

Rosenborg forsøkte å sette inn en sluttspurt, men det åpnet også for gode kontringsforhold til Ranheim, og det var vertene fra øst i byen som skapte de største sjansene i sluttminuttene. Ingen flere mål ble scoret og Ranheim sørget for årets første tap for RBK.

Kampfakta:

Ranheim - Rosenborg (1-1) 2-1
Treningskamp, Ranheim
2. mai 2021 kl. 16.00
600 tilskuere

Mål:
0-1 Emil Konradsen Ceïde 3'
1-1 Even Hovland (selvmål) 18'
2-1 Marcus Mehnert 68'

Rosenborg (4-3-3):

André Hansen

Erlend Dahl Reitan
Holmar Eyjolfsson
Even Hovland (Anders Ågnes Konradsen 65')
Adam Andersson

Kristoffer Zachariassen
Markus Henriksen
Vebjørn Hoff

Emil Konradsen Ceïde
Dino Islamovic
Carlo Holse (Rasmus Wiedesheim-Paul 65')

Annonse fra Eliteserien: