Tapte mot Frankrike

Mikael Tørset Johnsen kom inn som innbytter og Erik Botheim spilte hele kampen, da Norge U20 tapte 1-2 i treningskamp mot Frankrike.

Botheim startet på topp for Norge og hadde en kjempemulighet til å komme på scoringslisten da han tok et straffespark i 1. omgang. Frankrike-keeperen reddet imidlertig og franskmennene ledet 1-0 til pause.

Norge kom under med 0-2 midtveis i 2. omgang, før Mikael Tørset Johnsen ble byttet inn tolv minutter før slutt. Med både Tørset Johnsen og Botheim på banen, reduserte Norge til 1-2 på overtid. Men det endte med tap i den første av to treningskamper på Marbella.

U20-landslaget møter Sverige på Marbella Football Center på mandag klokken 17. Kampen vises på direktesport.no.