Tengstedt klar for Rosenborg

Casper Tengstedt har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2026-sesongen.

Annonse:

Dansken er hentet fra Superliga-klubben Horsens, der han ble toppscorer da laget rykket opp til øverste nivå i dansk fotball denne våren.

- Det ble Rosenborg fordi det er en stor klubb. Jeg synes det er et godt skritt i min karriere å komme opp hit for å spille for det beste, om ikke et av de beste lagene, i Norge. Det gjorde at det var et enkelt valg å velge Rosenborg, sier Tengstedt til RBK.no.

Forhørte seg med Viggo

22-åringen er U21-landslagsspiller for Danmark, der han har spilt sammen med Victor Jensen. RBKs innleide midtbanespiller hadde kun gode anbefalinger for sin nye lagkamerat.

- Jeg har snakket litt med ham og Victor har snakket veldig varmt om Rosenborg. Det var flott å snakke med ham og få positive inntrykk av klubben. Det virker som det er mange gode gutter og en flott garderobekultur, sier RBKs nye danske.

Klar til å bidra

Angrepsspilleren har skrevet under på en kontrakt med varighet på fire og et halvt år og er disponibel for spill allerede førstkommende lørdag hjemme mot HamKam på Lerkendal. Tengstedt har tre seriekamper i føttene som en av to spisser i Horsens 3-5-2-formasjon og føler seg klar til å bidra fra start om RBK-trener Kjetil Rekdal ønsker det.

- Jeg tror jeg passer veldig godt inn. Jeg har spilt 3-5-2 lenge nå og det har vist seg å være et system som passer meg fint. Jeg gleder meg til å være en del av det her oppe i Rosenborg, sammen med mange dyktige spillere, sier Tengstedt.

Se hele intervjuet med Rosenborgs nye nummer 17 på Rosenborgs YouTube-kanal eller i videovinduet under.

Annonse fra Eliteserien: