tengstedt

Tengstedt rett inn på laget

Casper Tengstedt får sin Rosenborg-debut når han starter på topp mot HamKam i kveld, mens Kristall Mani Ingason kan få debuten fra benken.

Annonse:

Dansken ble klar for Rosenborg mandag og har en liten treningsuke i beina før han tar på seg RBK-drakten for første gang i kveld. Tengstedt starter på topp sammen med Ole Sæter og utgjør med det den eneste endringen i startoppstillingen sammenlignet med 3-2-seieren over Odd i Skien sist.

Carlo Holse scoret sitt første seriemål for sesongen og inntok toppen av assistlisten i Eliteserien med sin syvende målgivende da Erlend Dahl Reitan scoret sitt andre mål på to kamper. Ole Sæter banket inn RBKs tredje, som sikret den andre strake seieren for Rosenborg - mot HamKam kan rekken forlenges til tre.

Tre er også et nøkkelord når vi tenker Rosenborg på Lerkendal, ettersom laget har scoret tre mål i hver eneste av de fem seneste hjemmekampene. I kveld kommer uavgjortspesialisten HamKam til Trondheim, mot et RBK-lag som også har spilt en del uavgjort i serien. Spesielt på bortebane, som da det ble 1-1 på Hamar i det omvendte oppgjøret.

Rosenborgs andre nysignering, Kristall Mani Ingason, starter på benken. Her er de elleve Kjetil Rekdal sender på banen mot gamleklubben:

Rosenborg (3-5-2):

1. Andre Hansen
8. Tobias Børkeeiet
7. Markus Henriksen
15. Sam Rogers
2. Erlend Dahl Reitan
21. Olaus Skarsem
11. Viktor Jensen
10. Carlo Holse
19. Adrian Pereira
27. Ole Sæter
17. Casper Tengstedt

Benken:  Tangvik, Giampaoli, Røsten, Hoff, Chrupalla, Tagseth, Ingason, Broholm, Fiabema.

Kampstart er klokken 18.00. Eurosport Norge og Discovery+ viser oppgjøret.

Annonse fra Eliteserien: