Tilbake med et smell

Etter en liten ferie var Rosenborg tilbake, proppfulle av energi og tok en solid tremålsseier mot Vålerenga!

Rosenborg gikk rett til verket mot Vålerenga og presset gjestene fra start. Mye bevegelse fra angrepsspillerne ga mange valgmuligheter til spillerne som skulle slå pasninger og det tok ikke lang tid før det ga resultater.

13 minutter var spilt da Nicklas Bendtner spilte Anders Ågnes Konradsen som med et flott touch tok seg gjennom VIF-forsvaret. Indreløperen tenkte seg ikke om to ganger og banket til, forbi en Kwarasey som bare hørte suset i nettet bak seg!

Rosenborg fortsatte å kjøre på og gikk for mål nummer to. Vålerenga hadde nok å gjøre med RBKs mange innlegg, men det var et langskudd som skulle føre til en dobling av ledelsen. Pål André Helland og Vegar Eggen Hedenstad gjorde et lurt frisparktrekk og kom 2-mot-1 med Bård Finne, som ikke kunne hindre at Helland kom i en god skuddposisjon for sitt eminente venstreben. Helland banket til fra drøyt 20 meter og det harde skuddet gikk via en spiller og i mål bak en utspilt keeper.

Og det skulle fortsette i samme spor i andre omgang. Knappe ti minutter var spilt da Nicklas Bendtner skulle få sjansen fra krittmerket. Anders Trondsen kom i god fart inn i 16-meteren og ble felt. Bendtner var som vanlig kald på straffespark og banket inn 3-0.

SIKKER: Nicklas Bendtner var som vanlig til å stole på fra krittmerket og satte inn 3-0. Det smakte godt for dansken.

Rosenborg fikk et par småskader i regnværet på Lerkendal og måtte legge litt om mot slutten. Levi ble en av to spisser og fikk masse bakrom å boltre seg i. Han ble også spilt alene gjennom like før slutt, men satte ballen like utenfor lengste stolpe. Det gjorde imidlertid ingenting, for seieren var klar og solid. 3-0 til Rosenborg over Vålerenga!

Rosenborg - Vålerenga (2-0) 3-0