To endringer på laget mot Brann

Anders Trondsen erstatter suspenderte Birger Meling, mens Gjermund Åsen starter sin første kamp siden generalprøven mot Ranheim.

Birger Meling ble utvist like etter pause i 2-3-tapet mot Bodø/Glimt torsdag og soner karantene når Rosenborg gjester Brann i Bergen. Inn kommer Anders Trondsen, som kom inn som innbytter og var med på å snu 0-1 til 2-1-ledelse mot Bodø/Glimt med en flott assist og en vakker scoring. Gjermund Åsen, som også var svært delaktig i Rosenborg første mål, kommer også inn på laget. Mot Glimt erstatter han Edvard Tagseth i 2. omgang, i kveld erstatter han frostingen fra start.

Rosenborg har fått en tøff start på sesongen og står kun med ett poeng av ni mulige. Brann åpnet med to seiere, før det ble uavgjort mot Aalesund i midtuken. Trenden er ikke helt ulik fjoråret da 1-0-seieren til Rosenborg på Brann stadion på mange måter var vendepunktet for begge lags sesonger.

David Akintolas matchvinnerscoring etter assist av Pål-André Helland sørget for Rosenborg fjerde strake seier mot Brann i Bergen. Her er de elleve som skal sørge for at den sterke rekken fortsetter: