Tomas Nemcik blir Rosenborg-spiller på en permanent avtale

Rosenborg har utløst en klausul i utlånsavtalen med den slovakiske klubben Zilina. Dermed har Tomas Nemcik signert en permanent avtale med klubben.

Annonse:

23-åringen signerte en utlånsavtale med Rosenborg i slutten av januar og har startet i alle obligatoriske Rosenborg-kamper denne sesongen. Utlånsavtalen gjaldt ut 2024-sesongen, men inneholdt en klausul som gjorde at Rosenborg kunne signere midtstopperen på en permanent avtale. Det er nå blitt gjort.

- Det var en overraskelse for meg, fordi det skjedde veldig fort vil jeg si. Jeg forventet at de ville vurdere det tidligst til sommeren, men de tok beslutningen om å signere meg nå. Vi trengte ikke å diskutere det. Jeg er veldig glad for å være her, sier Tomas Nemcik.

Den slovakiske landslagsspilleren har fått ros for sitt inntog i Rosenborgs midtforsvar og har fått mye tillit under Alfred Johansson i de tre første månedene i klubben. Nå har han skrevet under på en kontrakt som varer ut 2028-sesongen.

- Jeg føler jeg utvikler meg dag for dag, kamp for kamp. Jeg trives veldig godt å spille for disse trenerne og denne flotte klubben. Jeg så ikke for meg at det skulle gå så fort og jeg er veldig takknemlig for å være en del av Rosenborg-familien, sier Nemcik.

Se hele intervjuet med Nemcik på Rosenborgs YouTube-kanal eller i vinduet under, der han også snakker om skuffelsen over å miste kampen mot Bodø/Glimt på lørdag:

Annonse fra Eliteserien: