Tre røde kort - tre poeng

Et ungt Rosenborg 2 vant 1-0 mot Trygg/Lade til tross for tre røde kort.

Rosenborgs reserver reiste lørdag opp til Ladesletta med håp om sin andre borteseier for året.

Det startet trått med flere muligheter for det nedrykkstruede hjemmelaget, men den lokale Lade-helten Lasse Qvigstad, nå Rosenborg-spiller, scoret kampens første mål. Fra nærmere 40 meter klinket Qvigstad til med et realt traktorskudd. 0-1 stod seg til pause.

Og flere mål ble det ikke. Men underholdning ble det, for før 47 minutter var spilt fikk Markus Lufall-Sørvik direkte rødt kort etter å ha skallet sammen med T/L-spiller Ramy Labreche, utlånt fra RBK.

Ikke lenge etter felte Thomas Tharalsen en motstander på vei igjennom og pådro seg et gult kort. Sitt andre for kvelden. 11 mot 9 med 30 minutter igjen å spille.

Rosenborg-juniorene stod imot på heroisk vis. Jørgen Hagensen som sisteskanse avverget utligning flere ganger. Like før slutt ble Morgan Caicedo Arnstad også utvist for å ha mottatt sin andre advarsel. Men laget ridde stormen av og sikret sin fjerde seier på rad.