Trio på landslagssamling

Santeri Väänänen, Isak Thorvaldsson og Kristall Ingason mangler når RBK-spillerne møtes etter juleferien.

Annonse:

Alle tre er tatt ut til sine respektive landslag, som denne uken reiser til Algarve-kysten i Portugal med spillere som ikke er midt i klubbsesong. For Väänänen betyr det muligheten til landslagsdebut for Finland, mens Ingason og Thorvaldsson fikk sine første Island-kamper på tilsvarende samlinger i 2022.

Finland og Island skal begge møte tilsvarende lag fra Sverige og Estland, men RBK-spillerne møtes ikke innbyrdes i kampene som spilles fra søndag denne uken til og med torsdag i neste uke.

De øvrige Rosenborg-spillerne møter opp til testing onsdag, før det blir treningsøkter i Trondheim torsdag og fredag. Lørdag reiser laget til årets første treningsleir og søndag er første økt på treningsfeltet i Salobre på Gran Canaria. Rosenborg skal være på reise frem til og med 24. januar, uten å spille kamper. Väänänen, Thorvaldsson og Ingason slutter seg RBK-troppen midtveis i treningsleiren.

Rosenborg spiller årets første treningskamp fredag 27. januar mot Tromsø på Koteng Arena. Da blir det første mulighet til å se blant andre Väänänen og Thorvaldsson i svart og hvitt.

Annonse fra Eliteserien: