Troillet på Lerkendal

Sammen med Kent Aune gir Rosenborg ut en splitter ny barnesang som heter Troillet på Lerkendal.

Annonse:

Først kom boka – nå kommer sangen. Vi er stolte av å presentere Troillet på Lerkendal - en sang som tar inspirasjon fra Mike Stilsons bok Jakten på Troillfoten. Sangen er et resultat av et samarbeid mellom Kent Aune (melodi) og Stilson, som har bidratt til teksten. Med seg på laget har Aune også fått med seg Skjalg Raaen kjent fra Åge Aleksandersen og Sambandet.

Sammen har de skapt en fengende barnesang der refrenget setter seg umiddelbart. Og hva er vel en Rosenborg-sang uten musikkvideo?

Med hjelp av dansere fra Melhus Onstage, dansevillige RBK-spillere og ikke minst banemester Anders Øien, har Rosenborgs medieavdeling laget en musikkvideo som vi er sikker på at de aller yngste vil like.

Troillet på Lerkendal finner du på alle plattformer der du streamer musikk. Og ikke minst på vår YouTube-kanal der du finner musikkvideoen.

Takk til de medvirkende fra Melhus Onstage: Ingrid Heggvik, Solveig Arntzen Mellingsæter, Fredrik Remollo Rosten og Benjamin Grisales Nicolaisen. Og ikke minst Ylva Kolstad Fossum som var inni Troillet.   

Annonse fra Eliteserien: