Trondsen avgjorde til ny borteseier

To angrepsvillige lag skapte en underholdende kamp på Nadderud, hvor Anders Trondsens kontante scoring ble avgjørende.

Det skulle bli en åpen og artig fotballkamp på Nadderud. Begge lag var veldig direkte og angrepsvillige, noe som førte til mange sjanser. Stabæk var nærmest i første del av førsteomgang da Frank Boli ble spilt gjennom og satte ballen i stanga, men Reginiussen og RBK var nærmest inn mot pause da RBK-stopperen headet et hjørnespark i tverrliggeren.

De to lagene fortsatte å slå løs på hverandres forsvar i andre omgang, men Rosenborg var skarpest og fant veien til mål. Drøyt tre minutter var spilt da Helland vendte spillet på flott vis og Birger Meling ble spilt gjennom på venstresiden. Han la ut 45 grader hvor Trondsen var på plass og banket ballen i mål!

Rosenborg fortsatte å kjøre i perioden etter scoringa, noe som førte til flere dødballer i god posisjon. Hedenstad slo dødballene med sin presise fot, og flere ganger kom Rosenborg til avslutninger i farlig posisjon.

Stabæk forsøkte å komme til en sluttspurt og kom også på noen småfarlige overganger. Men da sto et solid forsvar og keeper godt i mot og fikk ryddet unna. Dermed endte kampen 0-1 og Rosenborgs tredje borteseier på rad var sikret!