Uavgjort i lokaloppgjøret

Erlend Dahl Reitan kvitterte på Bendik Byes straffescoring og treningskampen mellom Rosenborg og Ranheim endte 1-1.

Rosenborg og Ranheim møttes på halvvegen da lagene spilte treningskamp på Lade lørdag. I blått sto RBKs gamletrener Kåre Ingebrigtsen, og styrte et lag med flere tidligere RBK-spillere.

I svart og hvitt var det flere endringer fra cupkampen mot Viking. André Hansen, Håkon Røsten og Jayden Nelson var alle med fra start denne gang.

Det skulle totalt sett bli en jevn kamp hvor Ranheim hadde initiativet i første omgang, mens RBK periodevis tok mer over etter pause.

Kampen var et kvarter gammel da Ranheim fikk straffespark og Bendik Bye var sikker fra krittmerket. Rosenborg svarte 15 minutter senere da Erlend Dahl Reitan ble spilt gjennom på høyresiden og la inn. Ballen gikk i en bue over keeper og i nettet! Dermed sto det 1-1 til pause.

Håkon Røsten hadde allerede reddet på streken én gang da han igjen ble avgjørende i andre omgang. Etter kaotiske tilstander var RBK-målet åpent, men Røsten kom seg akkurat foran og fikk blokkert på nytt! Dermed endte det 1-1 på Lade.

Rosenborg - Ranheim (1-1) 1-1