haakon-volden

Uavgjort mot et solid Las Palmas-lag

Rosenborg fikk brynet seg på god motstand i årets andre treningskamp, og var nære å avgjøre like før slutt.

Årets andre treningskamp ble som den første gjennomført på Gran Canaria, og igjen mot Las Palmas. Men denne gang hadde motstanderen flust med La Liga-spillere som ga RBK god motstand. Rosenborg stilte med åtte etablerte spillere, og tre spennende talenter i Mikkel Ceide, Håkon Volden og Jesper Reitan-Sunde fra start.

I første omgang, som var på 30 minutter eide Las Palmas ballen mye, men kom kun til én farlig avslutning. RBK ble presset midtvegs i omgangen, men vertene traff ikke mål.

Etter pause ble banespillet jevnere. Håkon Røsten og Håkon Volden hadde god kontroll bakover, mens RBK hadde litt mer ro med ballen. De store sjansene lot vente på seg fra begge lag, men helt på tampen fikk både Las Palmas og Rosenborg mulighet til å avgjøre. Først utnyttet RBK en feil tre minutter før full tid, Jayden Nelson ble spilt gjennom på venstresiden. Men fra spiss vinkel satte han ballen utenfor.

Las Palmas fikk sin mulighet bare minutter senere og kom til skudd fra ti meter, men Erlend Dahl Reitan reddet uavgjort da han kastet seg ned og blokkerte! Dermed 0-0 i treningsoppholdets siste kamp.

NB! Rosenborg reiser nå tilbake til Trondheim og har første trening i hjembyen på lørdag.

Las Palmas Atleticos – Rosenborg 0–0