magnus-holte

Uavgjort mot Verdal

Hverken Rosenborg 2 eller Verdal klarte å finne nettmaskene og dermed endte det 0-0 på SalMar-banen.

Rosenborg 2 var energiske fra start mot Verdal. Det ble likevel jevnt mellom lagene utover i omgangen.

Den første muligheten kom 22 minutter ut i kampen, da RBK 2 fikk til en god kontring. Magnus Moen prøvde seg fra rundt 16-meteren, men skuddet ble slått ut til hjørnespark.

Det neste kvarteret var det ingen av lagene som fikk skapt store sjanser.

Verdal viste at de ville være med i kampen. Sju minutter før pause prøvde Elias Mckellar seg fra rundt 16-meteren, men skuddet ble tatt i fast grep av Henrik Lidal Jamne i RBK 2-målet. Første omgang forble uten scoringer.

Seks minutter var spilt av andre omgang da RBK 2 fikk en gigantsjanse etter en god kontring. Morgan Arnstad tok med seg ballen ned langs høyrekanten, der ventet Pawel Chrupalla inne i 16-meteren, men spissen brukte for lang tid og keeper reddet forsøket.

Midtveis i andre omgang var det flere tilløp til målsjanser, uten at det ble noe resultat ut av det.

Verdal hadde mulighet til å avgjøre kampen da de fikk straffespark med ti minutter igjen, men Lidal Jamne reddet skuddet og den påfølgende returen.

De siste minuttene ble også uten nettkjenninger. Dermed endte det 0-0 på SalMar Banen.