Uendret lag til avgjørende Champions League-playoff

Eirik Horneland stiller med samme elleve som tapte 0-2 i Zagreb.

Det betyr at det er nøyaktig den samme startoppstillingen som slo Stabæk 3-2 på Lerkendal for tre dager siden.

Med tomålstap i Kroatia, er Rosenborg nødt til å score minst to mål for å kunne gå videre i kveld. Ved 2-0 til hjemmelaget, vil det bli spilt 30 minutter med ekstraomganger. Uten ytterligere scoringer, vil det bli straffesparkkonkurranse.

Dersom Dinamo Zagreb scorer, må Rosenborg vinne med minst tre måls margin. Hjemmelaget må uansett score minst tre mål for å gå til Champions League etter 90 eller 120 minutter.

Da kan det være godt for Anders Ågnes Konradsen og resten av RBK-spillerne å tenke på at Rosenborg har vunnet sju strake kamper på Lerkendal. De norske seriemesterne har scoret tre mål eller flere i fire av de fem siste på Lerkendal, det eneste unntaket er 2-0-seieren over BATE Borisov, et tilsvarende resultat som vil gi ekstraomganger i kveld.

- Det blir tøft, men vi har absolutt troen. På Lerkendal er vi skikkelig på gang for tiden og vi skal få truet backfireren deres bedre enn vi gjorde i Zagreb, sier Konradsen.

Midtbanespilleren står med fem mål på seks kvalifiseringskamper så langt. La oss håpe at den kontoen blir plusset på i kveld.