Rosenborg vant 1-0 i tirsdagens internkamp mot RBK 2.

Pål-André Helland ble matchvinner like før pause under tirsdagens alternative treningsøkt på Skoglunden. Med sju spillere på ulike landslag, var det en amputert A-tropp tilgjengelig. Men for Eirik Horneland var det viktig å få en kamplignende treningsøkt.

Det endte med seier mot RBK 2.

Scoret like før pause

De mørkledde for anledningen var nær ved å ta ledelsen midtveis i en sjansefattig 1. omgang. Franklin Daddys Boy Nyenetue ble spilt fri på høyresiden og RBK 2-spissen fintet bort Tore Reginiussen før han bredsidet ballen mot lengste stolpe. Sander Tangvik var helt utspilt, men ble reddet av at ballen traff stolpen.

Rosenborg gikk rett i angrep på høyresiden der Pål-André Helland forserte før han slo inn foran mål. Alexander Søderlund løp seg fri på elleve meter, men avslutningen gikk rett på Arild Østbø.

Samme Østbø kunne fint gjøre like før pause på Pål-André Helland fikk muligheten på et frispark fra 17 meter. RBK-vingen skjøt ballen i perfekt bue over muren og opp i bøylen bak en utspilt keeper.

Dermed ledet Rosenborg 1-0 til pause.

Østbø holdt RBK 2 inne i kampen

David Akintola kunne doblet ledelsen like etter pause da Yann-Erik de Lanlay og Gjermund Åsen kombinerte fint på venstresiden får Akintola avsluttet fra tolv meter. Like etter fikk Anders Ågnes Konradsen en enda større sjanse da han løp seg fri på bakre stolpe, men en beinparade av Arild Østbø hindret 2-0.

Østbø måtte igjen i aksjon ti minutter ut i omgangen da Åsen og Jensen kombinerte seg gjennom felte. Sistnevnte fikk til en god avslutning mot Østbøs venstre hjørne, men keeperen reddet mesterlig.

Både David Akintola og Marius Lundemo hadde noen brukbare sjanser i 2. omgang, uten at det resulterte i tellende resultat. Det endte 1-0 til Eirik Hornelands menn.