Vanvittig Tengstedt-perle i storseier mot Vålerenga

To dansker krydret en bunnsolid lagprestasjon med utsøkte scoringer da Vålerenga ble slått 3-0 på Lerkendal.

Et i utgangspunktet formsterkt Vålerenga skulle sendes tilbake til Oslo med 0-3 i sekket da Rosenborg leverte en bunnsolid lagprestasjon på Lerkendal. VIF skapte ikke én stor sjanse på RBK, som durte på fremover fra start.

Vanvittig scoring sendte RBK foran

Et drøyt kvarter ut i kampen kom kveldens første perle, en prestasjon på øverste hylle fra Casper Tengstedt. André Hansen spilte ballen opp på Ole Sæter som vant hodeduellen og sendte ballen i retning Tegstedt. Nesten uanfektet dro den danske spissen til på halv volley fra 25 meter og plasserte ballen i krysset bak Sjøeng!

Og RBK fortsatte å dure på etter scoringen. Vålerenga var opptatt av å angripe langs sin høyre side, men det gjorde ingenting for en av banens beste, Edvard Tagseth som mer enn gjerne ble med i angrep likevel. Etter 32 minutter ble han spilt gjennom på venstresiden, tok ballen ned i en vanskelig posisjon før han dunket den inn foran mål. Der kom Victor Jensen på et flott løp og banket inn 2-0 i klassisk RBK-stil!

Tre x dynamitt

Vålerenga hadde ballen mer i andre omgang, men RBK hadde veldig god kontroll på gjestene. Sjansene var det Rosenborg som skapte og den endelige avgjørelsen skulle komme etter 74 minutter da Tengstedt fant Victor Jensen på 12 meter. Jensen fintet frekt bort en forsvarsspiller før han rolig satte inn 3-0! Rosenborg fortsetter den sterke hjemmeformen og vinner sin åttende hjemmekamp på rad!

Og allerede på lørdag er det ny hjemmekamp! Da kommer Strømsgodset til Lerkendal. Billetter skaffer du raskt og enkelt her på RBK.no.

Kjernen med et tydelig budskap før kampen mot Vålerenga.

Rosenborg - Vålerenga (2-0) 3-0