VEBJØRN HOFF

Vebjørn Hoff klar for Rosenborg

Sunnmøringen har signert en kontrakt som varer ut 2024-sesongen.

Annonse:

Rosenborg og Odd er enige om en overgang for Vebjørn Hoff. Midtbanespilleren slutter seg til Rosenborg med umiddelbar virkning og mandag signerte han papirene som gjør ham til RBK-spiller de fire neste sesongene.

- Det er veldig kjekt å komme hit, dette er en stor dag for meg. Da jeg hørte at Rosenborg var interessert, var det en følelse av at du vil slippe alt du har i hendene og gå for det. Jeg skulle helst tatt første fly, men det gikk litt tid med forhandlingene. Jeg ville helst vært her i går, sier Vebjørn Hoff til RBK.no.

25-åringen har vært Odd-spiller de siste tre sesongene, der han har spilt sentralt på midtbane og i en indreløper-rolle. I fjor høst vikarierte Hoff med bravvur i midtforsvaret, men ser på seg selv som en spiller lenger frem i banen.

- Jeg ser for meg for å spille på midtbanen og trives både som sentral og indreløper. Jeg håper vi ikke kommer i den skvisen vi gjorde i Odd da jeg måtte spille stopper, selv om det gikk greit for min egen del, sier Hoff.

- Hva tenker du om konkurransen på midtbanen i Rosenborg?

- Jeg synes det er moro og vi får en hverdag som gjør at vi holder oss på tåhev. Det er en veldig sterk konkurranse, men det er det som gir oss god utvikling.  Jeg har fått signaler om at jeg kommer til å bli satset på og gleder meg til å komme i gang, sier Hoff.

Se hele intervjuet med Rosenborgs nyeste signering på Rosenborgs YouTube-kanal:

Annonse fra Eliteserien: