Vecchia strålte i ny solid RBK-seier

Den svenske nykommeren noterte seg for mål og målgivende da Kristiansund ble slått 3-0 på Lerkendal.

Rosenborg sto med tre strake seire i treningskampene før Kristiansund kom på besøk til Lerkendal. RBKs motstander endte på plassen bak Rosenborg i 2020-sesongen og kampen ville gi en pekepinn på formutviklingen.

Og Rosenborg kjørte igjen hardt på fra start med massive angrep både via høyre- og venstresiden. Ti minutter var spilt da Stefano Vecchia kom gjennom på venstresiden og fikk avsluttet fra kloss hold. Det første forsøket ble stoppet av keeper, men returen satte svensken selv i mål og Rosenborg var i føringen!

KLAR TALE: Åge Hareide med tydelige beskjeder undervegs i kampen. Rosenborg vant 3-0 mot Kristiansund. (Foto: NTB)

Anført av en bunnsolid Markus Henriksen leverte Rosenborg en solid førsteomgang, der ballen stort sett tilhørte hjemmelaget. Og med enda litt høyere presisjon i angrepsspillet etter hvilen kom de store sjansene på løpende bånd. Kun tre minutter var spilt etter pause da Carlo Holse dro seg inn og avsluttet. Keeper måtte gi retur og den satte Erlend Dahl Reitan utenfor stanga fra litt spiss vinkel.

Med en drøy time spilt skulle Vecchia vise seg frem igjen. Han fikk ballen på kanten av 16-meteren, dro seg mot dødlinja og la presist inn til Kristoffer Zachariassen som hadde løpt seg perfekt inn på første stolpe og headet inn 2-0 fra kloss hold.

Og bare tre minutter senere var kampen definitivt avgjort. Carlo Holse la et innlegg fra 20 meter, ute ved sidelinja. Zachariassen kom gjennom feltet og skapte problemer for keeper som ville se an om "Doff" traff med headingen. Ballen gikk like over hodet på Zachariassen og rett inn i lengste hjørne. 3-0 til Rosenborg etter 65 minutter!

Både Dino Islamovic og Rasmus Wiedesheim-Paul kom til gode sjanser mot slutten av kampen, men stillingen 3-0 hold seg kampen ut. En ny solid treningskamp for Rosenborg.

Rosenborg - Kristiansund (1-0) 3-0