- Vi kommer med revansjelyst

Emanuel Kulego mener Rosenborgs unggutter har noe å bevise etter en tung sesong i serien og ser på NM-semifinalen mot Molde som en flott mulighet til å gjøre akkurat det.

Annonse:

Torsdag klokken 17 venter det en prestisjeduell mellom Rosenborg og Molde på SalMar banen, der vinneren kvalifiserer seg til NM-finale mot Tromsø. Molde og Rosenborg har dominert junior-NM med to titler hver i de siste fem utgavene og RBK kvalifiserer seg til sin fjerde strake finale med seier mot erkerivalen.

- Vi blir selvfølgelig motivert av muligheten til å bli fjerde finalist på rad, men den største motivasjonskilden kommer fra oss selv. Vi har lyst til å få til noe positivt denne sesongen, etter å ha slitt i 2. divisjon. Vi kommer med revansjelyst og det er viktig at vi vinner mot Molde og i en eventuell finale, sier Kulego.

19-åringen var på banen da Rosenborg 2 sjokkerte opprykksjagende Egersund søndag og tok en etterlengtet seier i 2. divisjon med tennissifrene 6-3.

- Stemningen i laget er veldig bra og vi har gledet oss lenge til NM-semifinalen. Seieren mot Egersund var veldig viktig. Det å score seks mål mot et så bra lag som Egersund, gir selvfølgelig selvtillit, sier Kulego.

Angrepsspilleren legger ikke skjul på at semifinalemotstanderen gir ekstra motivasjon. Duellen mellom klubbene Rosenborg og Molde får alltid hjertepumpa til å jobbe litt ekstra - uansett nivå. Kulego mener RBK må bygge videre på suksessfaktorene fra søndag for å ta seg til NM-finale.

- Vi skal spille vårt spill og prøve å være aggressive hele kampen både i høyt og lavt press. Hvis vi klarer å angripe som vi gjorde mot Egersund , men også være solide i bak, har jeg veldig trua på at dette kommer til å gå vår vei, sier Kulego.

Semifinalen i G19-NM spilles på SalMar banen torsdag 4. november klokken 17.00. Det er gratis inngang for publikum og da kan se oppgjøret via Direktesport og Nidaros.

Annonse fra Eliteserien: