- Vi må behandle hverandre med respekt

Anders Ågnes Konradsen var en av deltagerne da Adresseavisen arrangerte temamøte om fair play i barne- og ungdomsfotballen.

Annonse:

I regi av Adresseavisen ble det avholdt temamøte om fair play i barne- og ungdomsfotballen. Møtet ble holdt i storteltet på Ladesletta mens Skandia Cup gikk for fullt på banene rundt. Anders Ågnes Konradsen var Rosenborgs representant under møtet og temaet er noe midtbanespilleren mener sterkt om. 

- Ja, absolutt. Dette handler om respekt for medspillere, motspillere, dommere og trenere. Dette er et veldig viktig tema og det kom frem mye bra i timen vi holdt på, sier Konradsen etter at møtet var ferdig.

Bakgrunnen for møtet en trend med økende hets på fotballbanen i de aldersbestemte klassene. Både blant spillerne selv, men også mot dommeren. Adresseavisen har den senere tiden satt fokus på problemet gjennom en serie med artikler. 

Der har også netthets vært et av temaene. Konradsen er aktiv på Instagram, men valgte fort å slette Twitter-kontoen sin.

- Jeg har stort sett valgt å holde meg unna sosiale medier og kommentarfelt. Men det er jo noe helt annet for barn og unge som får kommentarer på nett. Det er noe vi må sørge at det blir mindre av, sier Konradsen. 

De øvrige deltagerne i panelet var Jan-Roar Saltvik (leder i Trøndelag fotballkrets), Tina Fremo (spiller, Trondheims-Ørn), Klaus Joachim Sonstad (fotballpappa) og Ester Bjøru (fotballdommer).

Annonse fra Eliteserien: