- Vi ønsker flest mulig trøndere på banen

Fem spillere fra Trøndelag og to unge skaptrøndere fikk sjansen i løpet av 90 minutter mot Sandefjord. Og i bakhånd lurer lademannen Per Ciljan Skjelbred.

Annonse:

Pål-André Helland startet som kaptein, mens Edvard Tagseth og Gjermund Åsen tok kontroll over midtbanen. Erlend Dahl Reitan tok over høyrebacken og Filip Brattbakk kom inn på vingen i sluttminuttene. I tillegg spilte egenproduserte Julian Faye Lund og Emil Konradsen Ceïde fra start på Lerkendal, mens juniorkeeper Sander Tangvik satt på benken.

Med andre ord var det mer å glede seg over enn tre poeng mot Sandefjord.

- Det viser at det vokser i SalMar-akademiet vårt og at vi får frem spillere. Klarer man å kombinere dette med gode resultater, er det ingenting som er bedre enn det, sier RBK-trener Trond Henriksen.

NTB_25qkEp1cink
Per Ciljan Skjelbred så Sandefjord-kampen fra tribunen.

Snart kan Rosenborg-supporterne se trondhjemmeren Per Ciljan Skjelbred i aksjon for klubben fra sin hjemby.

- Vi ønsker flest mulig trøndere på banen, selvfølgelig. Det er artig at vi kunne ha fem på banen i løpet av kampen mot Sandefjord, i tillegg til Julian og Emil som vi nesten kan regne som trøndere. De kommer i alle fall fra egne rekker, så det er gøy når de har gjort seg fortjent til å spille, sier Henriksen.

Begge foto: NTB Scanpix.

Annonse fra Eliteserien: