- Vi skilles definitivt som venner

Kampen mot Vardar ble den siste for Jørgen Skjelvik i denne omgang, som bytter ut Trondheim med Los Angeles.

Kåre Ingebrigtsen mister en av sine største kontinuitetsbærere i Jørgen Skjelvik. Neste sesong går uten bærumsgutten, som forlater Trondheim til fordel for Los Angeles og MLS-klubben LA Galaxy.

Rett etter kampslutt i Skopje ble Skjelvik og Milan Jevtovic takket av i garderoben. Før avreise Trondheim gjentok Kåre noe av det som ble sagt kvelden før til RBK.no.   

- Jørgen har vært her i hele min tid. Han har vært en kontinuitets- og kulturbærer. Strålende på og av banen og en viktig bidragsyter for alt vi har klart å oppnå.

- Det er synd at vi må slippe han, men jeg skjønner at spillere har lyst til å oppleve andre ting. Vi ønsker Jørgen masse lykke til. Vi skilles definitivt som venner.

Annonse:
Suksesstreneren mener klubben kommer til å savne ikke bare fotballferdighetene, men også det gode humøret og Skjelviks enorme bidrag til det sosiale i klubben.

I tillegg omtaler han den omskolerte midtstopperen som en som alltid jobber veldig hardt her 100% i det han gjør, og som på den måten har bidratt til å heve treningskulturen med sin holdning og profesjonalitet.

- Vi håper kanskje at vi en dag får se Jørgen tilbake i RBK, men de oppdager nok snart i LA Galaxy at de har fått en veldig god fotballspiller, så jeg tror nok ikke det skjer på mange år.

Takker Milan for innsatsen

Det blir heller ingen Milan Jevtovic i RBK-farger neste sesong. Fremtiden til leiesoldaten er fremdeles usikker, men i første omgang reiser han tilbake til Tyrkia.

- Milan har vært her i ett år nå, og vært enormt viktig for oss. Han kom inn og startet sesongen fantastisk med scoringer og målgivende, og også han har vært fantastisk både på og utenfor banen.

- Så er det slik i fotballverdenen at det ikke alltid går slik man håper. Nå skilles våre veier, men Milan er også en herremann vi må takke for det vi har oppnådd i år, han har vært en viktig bidragsyter, avslutter Kåre. 

Rosenborg Ballklub ønsker Jørgen Skjelvik og Milan Jevtovic lykke til videre!

25139022_10154842964185738_1772179794_o
Kåre takker Milan for innsatsen som RBK-spiller.
Annonse fra Eliteserien: