Fotballskole skolen utvikling

Vi utvider Rosenborg Utvikling!

Nå finner du oss også på Koteng Arena med 200 ekstra plasser. 10-åringer kan også melde på!

Annonse:

Rosenborg Utvikling er et treningstilbud for jenter og gutter 10-14 år. Det holdes ti treninger fra januar til mars, og ti treninger fra oktober til desember. Alle på søndager.

Vårsesongen ble utsolgt på rekordtid – derfor har vi bestemt oss for å utvide tilbudet, slik at flere ivrige barn og unge kan melde seg på. Treningene på SalMar Banen på Lerkendal vil foregå som vanlig, i tillegg til 200 ekstra plasser Koteng Arena. 

Tilbudet på Koteng Arena vil være likt det på SalMar Banen og foregår på samme tidspunkt. 

I tillegg åpner vi opp påmelding for 2014-kullet nå til høstsesongen.

Her stilles det krav til tilstedeværelse, fokus og konsentrasjon på treningene, og det er en forventning om at de som melder seg på er motivert for å utvikle seg videre som fotballspillere.

– Det er skikkelig artig at så mange melder seg på Rosenborg Utvikling. Vi har deltakere fra Namsos, Verdal, Kyrksæterøra og Hitra – ivrige fotballspillere fra hele Trøndelag er med, sier Ørjan Maaø, ansvarlig for Rosenborg Utvikling.

På Rosenborg Utvikling får alle deltakere sportslig opplegg som gir opplæring i Rosenborg-fotball fra Rosenborg Skolens egne trenere. De har UEFA B-lisens, NFF Grasrottreneren og lærerutdanning, samt at flere har kamper for klubbens egen ungdomsavdeling SalMar Akademiet.

– Vi er opptatt av at det vi leverer på treningsfeltet skal være av høy sportslig kvalitet, uansett alder og ferdighetsnivå. Til dette trengs dyktige fotballtrenere, sier Maaø. 

Les mer om Rosenborg Utvikling og meld på her

Annonse fra Eliteserien: