Videre i cupen tross svak prestasjon

Rosenborg er videre til cupens 2. runde etter 1-0 over Trygg/Lade.

Rosenborg tok tidlig tak i kampen mot Trygg/Lade, men klarte ikke å skape de helt store sjansene. Men etter drøye kvarteret fikk Rosenborg hull på byllen. Jayden Nelson kom seg fri på høyresiden og la inn til en ledig Agon Sadiku som enkelt kunne sette inn 1-0 til Rosenborg.

Da tenkte de fleste at målet var det første av mange på vindfulle Koteng Arena.

Men det skulle ikke vise seg å være tilfellet. Rosenborg var upresise, tamme i duellene og lite aggressive. Dermed ventet en tordentale fra Kjetil Rekdal i pausen.

Men det skulle ikke vise seg at det ble bedre i andre omgang. Snarere tvert imot. Trygg/Lade fikk stadig mer selvtillit og var fullt på høyde med Rosenborg gjennom hele omgangen. Et hissig hjemmelag klarte flere ganger å presse frem feil hos et upresist Rosenborg-lag.

Til tross for det klarte Trygg/Lade aldri å skape noen sjanser det er verdt å nevne.

Kampen ebbet ut med 1-0 til Rosenborg.