- Viktig å få flest mulig i gang

Rosenborg hadde en alternativ treningsøkt da de spilte 80 minutter mot RBK 2.

Annonse:

Rosenborg vant 1-0 etter et flott frisparkmål av Pål-André Helland like før pause. Med sju spillere på ulike landslag, var det en amputert A-tropp tilgjengelig, men for Eirik Horneland var det viktig å få en kamplignende treningsøkt

- Her får vi trent på større flater og det er gunstig siden vi har så mange ute. Det er viktig for oss å få så mange som mulig i gang før vi skal spille mange kamper utover høsten, sier Horneland.

RBK 2 gjorde en god figur på Skoglunden og var nære ved å ta ledelsen da Franklin Daddys Boy Nyenetue traff stolpen i 1. omgang. Etter hvilen holdt Arild Østbø rekruttene inne i kampen med flere kvalifiserte redninger.

- Det er et flott lag, med mange fine og kvikke fotballspillere som har vært i utvikling gjennom hele året og som fortjent rykket opp til 2. divisjon. Rosenborg har mange spennende typer for fremtiden, sier RBK-treneren.

Nærmeste fremtid betyr opprykksfest for RBK 2 hjemme mot Melhus lørdag, mens A-laget møter Kristiansund på bortebane samme kveld. Deretter venter Sporting i Lisboa og Molde på Lerkendal i en spennende uke for Eirik Hornelands menn.

- Vi står foran en veldig viktig uke, med tøffe og spennende oppgjør foran oss. Vi gleder oss til komme i gang igjen, sier Horneland.

Annonse fra Eliteserien: