Vintervoll øker bidraget - lyser opp Koteng Arena

Etter elleve år med på laget, har Vintervoll skrevet under på en ny treårsavtale med Rosenborg. Avtalen inneholder blant annet en oppgradering av lysene på Koteng Arena.

Annonse:

Rosenborg og Vintervoll har skrevet under på av ny samarbeidsavtale for de tre neste årene. Vintervoll går inn som forretningspartner og avtalen inkluderer profesjonell LED-belysning på Koteng Arena. Dette vil bidra til langt bedre treningsforhold for klubbens A-lag og for akademilagene. I tillegg anvendes Koteng Arena av andre lag i fotballen som nå får tilgang på topp belysning og treningsforhold selv om solen har gått ned. 

Vintervoll har vært en del av Rosenborg i elleve år og ønsker å vise Trondheim at de støtter Rosenborg i både medgang og motgang. Derfor velger de å inngå en større avtale over tre år for å underbygge sin kjærlighet til Rosenborg. 

Vintervoll er en moderne organisasjon som selvsagt er oppdatert på FNs bærekraftsmål. Et av dem, like muligheter for begge kjønn, har vært bærende for denne nye store avtalen. 

- Rosenborg A-lag kvinner er på vei mot noe stort. Kongepokalen i 2023 var nok det første av mange kommende trofeer, og den reisen ønsker Vintervoll å være med på. A-lag herrer har en rik historie og forrige sesongs resultater får vi ta som en ekstra motivasjon på veien mot en ny storhetstid. Neste gang A-lag herrer scorer mål, er vi med, sier Morten Wraalsen i Vintervoll, som sikter til at strømpene til herrelaget vil  bli dekorert med Vintervoll-logoen den kommende sesongen.

- Det er fantastisk at Vintervoll øker sitt engasjement i Rosenborg. De blir en betydelig aktør på både a-lag herrer og a-lag kvinner og vi er svært takknemlig for at de bidrar til å heve kvaliteten på treningshverdagen for både topp og bredde i klubben og i byen. Dette kommer vi til å ha stor nytte av i mange år fremover, sier Simen Pütz Fritzøe som er salgs- og partneransvarlig i Rosenborg Ballklub. 

Annonse fra Eliteserien: