DSC02029-edited-volden

Volden signerte A-lagskontrakt med Rosenborg

Håkon Singsdal Volden har skrevet under på ny avtale med Rosenborg og tas formelt opp som et fullverdig medlem av A-stallen.

Annonse:

16-åringen har trent fast med A-laget i forsesongen og har levert gode prestasjoner i trening og kamp gjennom vinteren. Nå belønnes midtstopperen med sin første A-lagskontrakt og blir dermed også offisielt regnet som en del av Rosenborgs A-stall på herresiden.

- Det å endelig kunne lande en A-lagskontrakt nå, gjør at jeg går inn i en ny epoke av livet mitt. Jeg blir en del av denne fine spillergruppen som jeg har fått vært sammen med i forsesongen. Jeg er egentlig ganske overrasket over hvor mye spilletid jeg har fått i vinter, men det viser at klubben og det nye trenerteamet har troen. Da var valget lett for meg, sier Volden.

Fått spilletid i vinter

Unggutten kom til SalMar-akademiet fra Nardo for to år siden og har spilt kamper på G16-, G17- G19-nivå, samt senior 3. divisjon de siste sesongene. I fjor var han en del av G19-laget som tok sølv i NM etter 3-4-tap i ekstraomganger mot Strømsgodset, mens han samme helg ble norgesmester på G16-nivå etter 2-1-seier mot Brann etter å ha spilt samtlige minutter i to finaler. I vinter har han trent fast med A-laget og har fått mye spilletid i treningskampene under Alfred Johansson og hans støtteapparat.

- Rosenborg betyr egentlig alt for meg. Jeg er oppvokst i Trondheim og har vært i akademiet i over to år nå. Jeg har fått et trenerteam som verdsetter meg høyt, så da var det enkelt å skrive under på en kontrakt, sier Volden.

DSC00017.jpg

Drøm om Lerkendal-debut

Målet denne sesongen er å utvikle seg videre og oppfylle drømmen om å spille på Lerkendal.

- Jeg har egentlig bare fokus på å utvikle meg og bli best mulig, så får vi se hvor mye spilletid det blir. Jeg håper å få debuten min på Lerkendal. Det er ikke noe jeg stresser med og det kommer om det kommer. Så får jeg bare gripe muligheten, sier 16-åringen.

Håkon Singsdal Volden har skrevet under på en treårskontrakt med Rosenborg, som tilsvarer maksimumslengden for spillere under 18 år.

Annonse fra Eliteserien: