Volleyperle da RBK spilte uavgjort på Åråsen

Mike Jensen utlignet på vakreste vis, men tross et tidvis kraftig press mot LSK-buret fikk ikke RBK satt seiersmålet.

På en rufsete matte skulle det bli mange dueller og kriging i første omgang. Det tok et kvarter for den første sjansen kom, men den var til gjengjeld stor. LSKs Alex Dyer banket til fra 13 meter, men Yann-Erik de Lanlay kastet seg foran og blokkerte.

OPPOFRENDE: Yann-Erik de Lanlay kastet seg foran og hindret scoring etter 15 minutter.

Neste gang var det ingen som klarte å stoppe Lillestrøm. Hjemmelaget stjal ballen på midtstreken og satte fart. Daniel Gustavsson ble spilt alene gjennom og trillet ballen forbi André Hansen til 1-0.

Rosenborgs største mulighet før hvilen kom etter 41 minutter. Lundemo steg opp og stusset ballen på bakre hvor de Lanlay var alene. Den kom litt høyt på kantspilleren som måtte prøve et volleyskudd og ballen gikk via bakken og over.

Etter pause kom Rosenborg i gang med et kraftig press mot LSK-målet. Advarselen kom etter knappe tre minutter da Djordje Denic banket til fra 18 meter. Keeper fikk akkurat slått ballen unna.

Presset vedvarte, og da kampuret hadde rundet timen fikk Rosenborg betalt. Søderlund slo en ball fra dødlinja og ut på 16-meterstreken. Der klinket Mike Jensen til på hel volley og ballen føk i nettet. Et nydelig mål og en fortjent utligning!

Lillestrøm fikk justert seg etter scoringen og klarte å demme opp for RBK. De kom også på et par kontringer som hadde potensial til å bli farlig.

Men mot slutten vippet RBK spillet riktig vei igjen og en sterk Alexander Søderlund gikk foran. Med ett minutt igjen på klokka gikk han i bakrom og fikk avsluttet fra 20 meter, men keeper gjorde en god redning. Samuel fikk aldri satt returen på mål.

På overtid presset RBK kraftig. Med flere hjørnespark og en Tore Reginiussen som vant duellene med Frode Kippe ble det farlig. Men dessverre klarte ikke Rosenborg å presse inn seiersmålet og det ble uavgjort på Åråsen.

Lillestrøm - Rosenborg (1-0) 1-1