Wiedesheim-Paul klar for Rosenborg

Rasmus Wiedesheim-Paul er klar for Rosenborg. Den svenske spissen vil være spilleklar etter landslagspausen.

Annonse:

Rosenborg og Halmstad er enige om en overgang for Rasmus Wiedesheim-Paul. 21-åringen har skrevet under en kontrakt ut 2024. 

- Jeg er veldig glad for at dette gikk i orden. Rosenborg er en stor klubb og dette er et bra steg videre for meg. Det kjennes skikkelig bra, sier Wiedesheim-Paul til RBK.no.

Den svenske spissen fikk sitt gjenombrudd på seniornivå i fjorssesongen da han scoret 19 mål for Halmstad i Superettan. Han har fulgt opp i år med å score 13 mål på 18 kamper så langt denne sesongen. 

- Det har gått bra for meg og for laget denne sesongen, og målene har fortsette å komme, sier han.

- Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller?

- Jeg har alltid vært en målscorer og en teknisk spiller. Jeg liker å utfordre én mot én og drible. Og jeg har alltid hatt gode avslutninger, beskriver han. 

21-åringen har spissplassen som sin favorittposisjon, men har også spilt på venstrekanten. Nå gleder han seg til å komme til Trondheim for å trene med laget. 

- Jeg ser frem til å bli kjent med gutta og trene med laget. Jeg har også hørt veldig mye positivt om Åge Hareide som trener og gleder til å spille under han, sier han.

- Hvordan ser du på konkurransen med Dino Islamovic om spissplassen?

- Det er alltid bra med konkurranse. Jeg kommer for å gjøre mitt beste på trening hver dag, så er det opp til treneren å plukke ut de som skal spille. Jeg må bare vise meg frem fra min beste side, sier han. 

Micke Dorsin er veldig fornøyd med å ha en ny spiss klar. 

- Rasmus er en ung og lovende spiss som har nese for mål. Vi har fulgt han over en lengre periode og nå var timingen rett for å hente han til Rosenborg. Det har vært flere klubber på jakt etter Rasmus og vi er veldig glade for å sikre oss hans underskrift, sier sportslig leder Micke Dorsin.

Wiedesheim-Paul kommer til Trondheim i løpet av landslagspausen og vil være spilleklar til kampen mot Kristiansund 18. oktober.

Ta kontakt med medieansvarlig Jørgen Stenseth (tlf. 92668124) hvis du ønsker et telefonintervju med Wiedesheim-Paul. 

Rasmus Wiedesheim-Paul
Født: 8. februar 1999
Lengde: 1,87m
Vekt: 68kg
Posisjon: Spiss
Moderklubb: BK Astrio

Annonse fra Eliteserien: