Gatelaget

Gatelaget er et dagtilbud til rusavhengige og andre mennesker som føler på utenforskap.

Annonse:

Rosenborgs Gatelag ble startet januar 2022 og er en av klubbens aller viktigste samfunnsprosjekt. 

Gatelaget er for mennesker som føler på utenforskap av en eller annen årsak. Her skal vi møtes med gode samtaler og inkluderende treninger. Kjenne på fellesskapet med likt treningstøy og ha en arena der alle er inkludert. Vi skal sørge for at det blir gode timer med fine opplevelser og samhold. Her blir du sett.                                                                   

Sammen med spillere i RBK, RBK Veteranlaug, Trondheim Kommune, NAV og Fotballstiftelsen skal vi utvikle dette tilbudet slik at de som ønsker kan få hjelp til å komme seg tilbake i jobb/utdanning/livet.

Dette vil være det største inkluderingsprosjektet i klubben. Målet er å lage flest mulig rusfrie timer hos spillerne på gatelaget vårt. Vi ønsker å bidra til samhold, meningsfylte timer med trening, mat og gode samtaler. Våre spillere skal få selvrespekten tilbake og kjenne at noen bryr seg og løfter dem frem. Dette skal være en trygg møteplass for alle som ønsker å ta et skritt ut og forandre sin livssituasjon.

Å kjenne på mestringer en viktig del av det å være menneske.
Mestring = trivsel = økt livskvalitet = større mulighet for endring

_BK_0296.jpg
RBKs gatelag er en arena for godt humor, gode samtaler og fotballtrening på lavterskelnivå.

Dette er et lavterskeltilbud og spillere som får et tilbakefall er alltid velkommen tilbake. Døra er alltid åpen. Vi gir ingen opp. Det beste er å ringe eller sende en mail i forkant. Da kan vi ta imot på en god måte. Det går også fint å bare komme direkte.  

Møt opp ved Brakka og så går vi sammen til garderobe og klubbhus. Møt opp i form for å trene og helst rusfri. Ta gjerne med en ledsager eller noen du stoler på om du vil. Begge kan være med å trene og det kan være godt å være to i starten. Vi kan også ta en kaffe og prat en annen dag, så kan vi bli bedre kjent før trening starter. Vi kan skreddersy eventuelle utfordringer og lettere legge til rette på en god måte.

Ta med toalettsaker og undertøy.

Gatelagstrener Pål Aarvåg
Gatelagstrener Pål Aarvåg

Gatelaget trener mandag og onsdag på Lerkendal og fredager på 3T Sluppen. Tidspunkt forandrer seg noe, så ta kontakt med Pål for oppdatert info.

Vil du bli en av våre spillere eller ønsker mer informasjon?

Ta kontakt med prosjektleder Pål Aarvåg på telefon 48075100 eller e-post: [email protected]

 

 

Annonse fra Eliteserien: