Priser og fordeler

Her er oversikt over priser og fordeler som sesongkortkunde hos Rosenborg Ballklub.

Fordelene med sesongkort

  • Din egen faste plass på Lerkendal til beste pris
  • Fri inngang på første runde i Europacup-kvalifisering samt NM-kamper t.o.m. 4. runde.
  • Rabattert pris på din faste plass til resterende kamper i cupen, samt til resterende kvalifisering og gruppespill i Europa.
  • Prioritert ved fordeling av cupfinale-billetter.
  • Fast rabatt i RBK Shop og to handledager i året med utvidet rabatt.
  • Mulighet til å kjøpe vennebilletter til 100,– på fem utvalgte kamper
  • Lagoppstilling på SMS (kun Gull-kunder)
  • Forkjøpsrett til RBK Fotballskole på Lerkendal (kun Familie-kunder)

Prisliste sesongkort

 

VoksenBarn/student/honnør
  
GULL
5200,–3500,–
SVART
4000,–2180,–
HVIT
2400,–1560,–
KJERNEN MEDLEM
1690,– 
KJERNEN IKKE MEDLEM
2300,– 
FAMILIE
1700,–500,–
FLEX
1250,–650,–

 

stadionkart-2021

Våre kategorier

Gull – langside

Dette er våre aller beste plasser med tanke på sikt, med plassering midt på langsidene, øvre tribunedel. Med sesongkort sparer du kr 1.700,– sammenlignet med ordinær billettpris, eller man kan si at man får med nærmere 4 kamper på kjøpet (ved kjøp av Voksen). Og det kun medregnet Eliteseriekamper. 

Svart – langside

Våre nest beste plasser med tanke på sikt, med sentral plassering på både øvre og nedre tribunedel. Med sesongkort sparer du nærmere kr 2.000,– sammenlignet med ordinær billettpris, eller man kan si at man får med nærmere 5 kamper på kjøpet (ved kjøp av Voksen). Og det kun medregnet Eliteseriekamper.

Hvit – langside og kortside

Vår rimeligste ordinære kategori, med tilgjengelig plassering på både lang – og kortside, øvre og nedre tribunedel. Med sesongkort på HVIT sparer du kr 1.200,– sammenlignet med ordinær billettpris, eller man kan si at man får med 5 kamper på kjøpet (ved kjøp av Voksen).

Familie – kortside

Vi tilbyr en spesielt rimelig pris for familier på vår Familietribune (COOP-tribunen). I 2021 kan familier kjøpe sesongkort til 1700,– for voksen og 500,– for barn.

Det betyr f.eks. at en familie på fire (2 voksne + 2 barn) kan ha faste plasser på Familietribunen hele sesongen til totalt kr. 4.400,–

For å kunne benytte seg av tilbudet må man minimum kjøpe 1 Familie Voksen og 1 Familie Barn.

Kjernen – kortside

På Øvre Øst, eller Øvre Adressa Tribunen, står Norges beste supportere. For under kr 1.700,- (Kjernen Medlem*) kan du sikre deg plass i Kjernen for hele sesongen. Med sesongkort Kjernen Medlem sparer du over kr 1.600,- sammenlignet med ordinære billettpris på Kjernen, eller man kan si at man får med 7 kamper på kjøpet (ved kjøp av Kjernen Medlem). Og det kun medregnet Eliteseriekamper.

*Det er rimeligere med sesongkort for medlemmer i Kjernen. For medlemskap besøk http://kjernen.com

FLEX – kortside

Dette er sesongkortet for deg som er fleksibel. Som ikke er opptatt av å sitte på samme faste plass hver kamp eller andre sesongkortfordeler. Du ønsker kun tilgang til samtlige Eliteseriekamper, setter deg der det er ledig, og du vil betale minst mulig. Kr 1.250,– for voksen og kr 650,– for barn, ungdom, student og honnør.

Som på KJERNEN er også om nedre del av Adressatribunen gjort om til en unummerert tribune. Kjøp deg FLEX-sesongkortet her, og få tilgang til denne unummererte tribunen på samtlige Eliteseriekamper – til knallpris.

Annonse fra Eliteserien: