Priser og fordeler

Her er oversikt over priser og fordeler som sesongkortkunde hos Rosenborg Ballklub.

Dette får du med sesongkort

  • DU får fast plass gjennom hele sesongen til laveste pris på markedet.
  • Sesongkortet gir deg inngang første runde i Europacup-kvalifisering og NM-kamper t.o.m 4. runde.
  • Du får rabatter på resten av cuprundene og et eventuelt gruppespill i Europa.
  • Med sesongkort blir du prioritert ved fordeling av cupfinale-billetter.
  • Du kan ta med deg venner på kamp ved å kjøpe vennebilletter til kr 100,– på fem kamper.
  • Gull-kunder får SMS om lagoppstilling før kamp.
  • Du får forkjøpsrett på RBK Fotballskole (gjelder kun Familie-kunder).

Prisliste sesongkort (før 1. januar)

 

VoksenBarn/student/honnør
  
GULL
4700,–3075,–
SVART
3540,–1960,–
HVIT
2150,–1360,–
KJERNEN MEDLEM
1475,– 
KJERNEN IKKE MEDLEM
2100,– 
FAMILIE
1500,–500,–
FLEX
1000,–500,–

 

stadionkart-2021

Kategorier

Gull – langside

Dette er våre beste plasser. Med et gull-sesongkort får du plass i midtpartiet, øvre tribunedel på en av langsidene. Med en slik plassering har du full oversikt over hva som skjer nede på gressmatta gjennom hele kampen. 

Når du kjøper et gull sesongkort sparer du kr 2200,–. Dette tilsvarer nesten 5 voksen-billetter til ordinærpris, eller mange ventepølser i pausen. Regnestykket er ikke inkludert Cup- og Europa-kamper.

Svart – langside

Med et sesongkort på svart langside får du en sentral plassering på øvre eller nedre tribunedel på en av langsidene. Dette er også svært gode seter med tanke på oversikt på banen.

Med svart sesongkort sparer du nesten kr 2400,– eller får seks kamper gratis om du kjøper svart voksen-billett. Uten å regne med tilgangen man får på cup- og Europa kamper. 

Hvit – langside og kortside

Hvitt sesongkort er vårt billigste ordinære sesongkort. Her kan du velge mellom plasseringer på kort- eller langside, øvre eller nedre tribunedel. Selv om dette er vårt billigste alternativ kan du også spare kr 1450,– eller få seks kamper gratis med sesongkort i forhold til ordinære voksen-billetter.

Familie – kortside

Vi vil gjerne at du tar med familien på Lerkendal, så derfor har du muligheten til å kjøpe sesongkort på Coop-Tribunen for hele familien til reduserte priser. Det vil si at du kan få sesongkort til voksen for kr 1500,– og kr 500,– per barn. En familie på fire vil da måtte betale kun 4000,– for å ha faste seter gjennom hele sesongen, og tilgang på alle de andre godene som også er med ved kjøp av et sesongkort.  

Vil du utnytte deg av tilbudet, og gjøre fotballsøndag til en familieaktivitet må du kjøpe minst en Familie Voksen og en Familie Barn.

Kjernen – kortside

Har du det som skal til for å kalle deg Norges beste supporter? Elsker du Rosenborg på linje med familien din? Da er det Kjernen du hører hjemme hos. Med et sesongkort i Kjernen vil du få mulighet til å velge sete på Øvre Øst, eller Øvre Adressa Tribunen. 

Skal du ha sesongkort i Kjernen lønner det seg å melde seg inn i supporterklubben (Klikk her). Medlemspris på sesongkort Kjernen er under kr 1500,– om du ikke er det koster et sesongkort kr 2100,–. Med et sesongkort i Kjernen er du garantert plass midt i smørøyet hele sesongen.

FLEX – kortside

FLEX-sesongkort er sesongkortet for deg som vil ha mest mulig eliteseriefotball for pengene. FLEX-sesongkort er for deg som bryr deg om fotballen og ikke om du sitter i samme sete hver gang, eller noen av de andre fordelene med andre sesongkort. Du bryr deg kun om Eliteseriekamper, setter deg der det er plass og betaler minst mulig. FLEX-sesongkort koster kr 1000,– for voksen, kr 500,– for barn, ungdom, student og honnør. 

Når du kjøper FLEX-sesongkort får du mulighet til å sitte på nedre del av Adressatribunen som på lik linje med Kjernen er omgjort til en unummerert tribune. Kjøp FLEX sesongkort og få mest mulig fotball for minst mulig pris.

NYHET! ABONNER PÅ SESONGKORT

(kommer i januar 2022)

Nytt for sesongen 2022 er at man nå også kan abonnere på sesongkort! 

Er du usikker på om du får muligheten til å heie frem RBK gjennom hele sesongen, eller om du vil takle den krispe høstlufta i Trondheim, kan du nå abonnere på sesongkort på Lerkendal. Dette abonnementet er perfekt for deg som studerer eller vil spre kostnaden utover sesongen og året. Ved å betale et fast beløp i måneden, akkurat som Netflix. Selv om du abonnerer vil du få alle fordelene og den samme tilgangen som på et vanlig sesongkort. 

Kortet har seks måneders bindingstid og én måned oppsigelse. 

Annonse fra Eliteserien: