8 mål på 240 minutter for Levi

Jonathan Levi herjer for RBK 2. Mandag kveld var han på farten igjen da serielederen ble banket 8-0.

Hjemmelaget startet forrykende og tok ledelsen 1-0 allerede i kampens 3.minutt, Jonathan Alberto Levi dro seg innover i banen og fyrte av et skudd som Stjørdals-Blinks keeper Jørgen Vordal ikke klarte å stoppe.

I det halvtimen var passert gikk Rosenborg 2 opp i 2-0, Levi spilte opp Lars Vatten som scoret sikkert. Fem minutter før pause bygde Stjørdals-Blink opp et godt angrep på venstresiden, ballen ble slått presist inn i feltet men saksesparket gikk like over. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 2-0 til Rosenborg 2.

Hjemmelaget startet friskt også etter hvilen og økte ledelsen til 3-0 etter 49 minutter, et frispark like utenfor 16 meteren satte Levi direkte i mål. Etter 57 minutter var det imidlertid klart for 4-0, Levi kom inn i feltet og satte ballen under keeper i korthjørnet.

Fire minutter senere la Rosenborg 2 på til 5-0, hjemmelaget ble tildelt straffespark og Simen Nordskag var sikker fra 11 metersmerket og satte ballen i keepers høyre hjørne. Tjue minutter før slutt kunne Vegard Østraat Erlien økt hjemmelagets ledelse men motstanders keeper og forsvarsspiller fikk ryddet opp. Men etter 78 minutter gikk Rosenborg 2 opp i 6-0, målscorer denne gang var Mikael Tørset Johnsen. Minuttet etter dro Levi seg inn i banen og scoret med et velplassert skudd i det lengste hjørnet. I 84.minutt fastsatte så Mikael Tørset Johnsen sluttresultatet til 8-0, en pen prestasjon som ble avsluttet med at innbytteren satte ballen rolig i mål. Stjørdals-Blink kom til kampens siste mulighet, en god avslutning etter hjørnespark men igjen var keeper Arild Østbø på plass og avsluttet kampen med en glimrende redning.

Hovedtrener Roger Naustan oppsummerte kampen slik:

- Etter 1. omgang får vi med oss et bra resultat, men en blandet prestasjon, vi er heldige som ikke får mål i mot i løpet av de første 45 minuttene. 2.omgangen er veldig bra, motstanderen gir etter hvert opp og da får vi lett spill. Veldig positivt at A-spillerne kommer og bidrar og er veldig markante, dermed får de eldste juniorene virkelig vist seg frem og etter hvert får vi også se hva som bor i mange spennende førsteårsjuniorer, avslutter en godt fornøyd Roger Naustan.