Bare nesten for Rosenborg 2

Rosenborg var klart nærmest seieren mot Sverresborg, men klarte ikke å få hull på byllen.

Rosenborg 2 skapte kampens første mulighet etter fire minutters spill, men Vegard Østraat Erlien klarte ikke å sette ballen i mål. Etter 22 minutter ble hjemmelaget tildelt frispark utenfor motstanderens 16 meter men skuddet gikk utenfor lengste stolpe.

Og sju minutter senere var Rosenborg 2 nær ved å ta ledelsen men skuddet fra Glenn Daniel Rogstad Walker traff tverrliggeren. Omgangens siste mulighet var det Erik Botheim som fikk, Ola Selvaag Solbakken slo et presist innlegg fra venstre og inn i boksen, men heller ikke headingen fra Botheim traff mål. Vi noterte ingen store målsjanser til gjestene i 1.omgang og dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0.

Hjemmelaget fortsatte i samme spor i starten av 2. omgang, etter 52 minutter headet Robin Edvardsen Lorentzen utenfor på et innlegg fra høyre.

Så fikk Sverresborg en kjempemulighet etter 64 minutter, men hjemmelagets sisteskanse Arild Østbø vartet opp med en fantastisk redning og hindret gjestene i å ta ledelsen.

I kampens 82.minutt kunne Morten Ågnes Konradsen avgjort kampen, men heller ikke ved denne anledningen gikk avslutningen mellom stengene. Kampens siste mulighet var det hjemmelaget som skapte, innlegget fra Filip Brattbakk satte imidlertid Ola Selvaag Solbakken utenfor og dermed endte lokaloppgjøret 0-0.

Hovedtrener Roger Naustan oppsummerte kampen slik:

- Dette var ingen stor kamp av oss, vi skapte nok målsjanser til å vinne kampen, men får ikke uttelling på våre muligheter. Vi kommer rett og slett ikke opp i det siste giret, avslutter Roger Naustan.