Botheim herjet mot Brumunddal

Erik Botheim scoret hat-trick i seriepremieren for RBK 2.

Annonse:

Det var hjemmelaget som kom best i gang og tok ledelsen 1-0 allerede i kampens 5. minutt, et presist innlegg fra Emil Konradsen Ceide satte Erik Botheim forbi Brumunddal-keeperen.

Etter vel kvarteret ut i oppgjøret kunne Rosenborg 2 ha økt ledelsen, Filip Brattbakk kom fint frem på høyrekanten men skuddet fikk gjestenes sisteskanse slått til corner. Og etter knappe halvtimen kom Erik Botheim alene med keeper etter duell i feltet, men chippen gikk over mål. Like etter fikk Brattbakk en stor mulighet til å finne nettmaskene, men nok en gang fikk keeper slått ballen til corner. 

Det var også Rosenborg 2 som startet best etter hvilen, men flere mål lot vente på seg. Ni minutter før full tid gikk hjemmelaget opp i 2-0, Ceide kom frem på venstrekanten og trillet ballen uegoistisk til Botheim som enkelt satte ballen i mål. Og tre minutter senere fastsatte samme mann sluttresultatet til 3-0, Malte Amundsen slo et frispark inn i feltet og på nytt var midtspissen på rett plass og scoret sitt tredje mål for dagen.

Trener Trond Henriksen oppsummerte kampen slik:

- Vi ønsket å gå hardt ut og fikk et tidlig ledermål. Vi har full kontroll i 1. omgang, men ledelsen var knapp ved pause. Etter pause trykket vi på, skapte sjanse på sjanse og hadde god kontroll defensivt. Vi spiller en god åpningskamp, juniorspillerne jobber godt og A-spillerne bidrar også mye til at vi greier å avgjøre kampen. Vi vinner en fortjent seier, samtidig kan vi forbedre oppspill og nøyaktighet på siste tredjedel, særlig i avgjørende situasjoner. Vi har imidlertid mange spennende unge spillere, disse er artige å se på og blir spennende å følge videre, avslutter Trond Henriksen.

Kampfakta

Rosenborg 2-Brumunddal (1-0) 3-0
Norsk Tipping-ligaen avd 5, SalMar Banen
14.april 2018 kl. 16.00

Mål

1-0 Erik Botheim 5`
2-0 Erik Botheim 81`
3-0 Erik Botheim 84`

Rosenborg (4-3-3)

Arild Østbø

Erlend Dahl Reitan (Robin Edvardsen Lorentzen 46`)
Besim Serbecic
Torbjørn Lysaker Heggem
Malte Meineche Amundsen

Morten Ågnes Konradsen (Brede Frøysa 66`)
Tobias Bjørnebye
Mikael Tørset Johnsen

Filip Brattbakk (Teodor Berg Haltvik 66`)
Erik Botheim (Patrick James Strand 87`)Emil Konradsen Ceide

 

 

Annonse fra Eliteserien: