Botheim med hat-trick mot Molde

Erik Botheim scoret hat-trick, mens Jonathan Levi scoret sitt første RBK-mål da RBK 2 møtte Molde 2.

Det var hjemmelaget som tok kommandoen fra start, og lagets første målsjanse kom etter seks minutters spill. Nyervelsen Jonathan Levi kom fint frem på høyrekanten og fant Erik Botheim, men avslutningen ble reddet av Molde 2-keeper Erik Dyrseth Iversen.

Like før halvtimen var passert kom kampens første scoring og den var det Rosenborg 2 som stod for, Levi fant Botheim inne i feltet og midtspissen levnet ingen tvil og dermed 1-0. Fire minutter senere var det klart for 2-0, Robin Edvardsen Lorentzen spilte opp Levi som tok med seg ballen innover i banen før han kontrollert scoret i det lengste hjørnet. Like før dommeren blåste av de første 45 minuttene gikk Rosenborg 2 opp i 3-0, Simen Nordskag med godt forarbeid før han spilte ballen presist ut til Erik Botheim som scoret sikkert.

_MG_6677
Jonathan Levi fikk sine første minutter i en RBK-drakt.

Rosenborg 2 fortsatte å ha initiativet også etter hvilen og i 52. minutt var det klart for ny scoring til hjemmelaget, Rosenborg 2 ble tildelt frispark utenfor 16 meteren og Ola Selvaag Solbakken skrudde ballen pent rundt muren og i keepers høyre hjørne. Når timen var passert stod Botheim for en sterk enkeltmannsprestasjon og scoret sitt tredje mål for kvelden. Kampens siste scoring kom etter 68 minutter, et presist innlegg fra Filip Brattbakk på venstrekanten tok Teodor Berg Haltvik godt vare på og fastsatte sluttresultatet til 6-0.

Hovedtrener Roger Naustan oppsummerte kampen slik:

- Vi er godt fornøyd med prestasjonen i dag, vi gjennomfører en god kamp og skaper mange målsjanser og scoringer. Vi stilte med et sterkere lag denne gang enn i de siste kampene, mens Molde 2 mønstret et ferskt mannskap på dette nivået, og da skal det være forskjell på lagene ,avslutter Roger Naustan.