Poengløse fra Verdal

To mål i andre omgang ble RBK2s bane i Verdal, som måtte reise hjem uten poeng fra Nord-Trøndelag.

Annonse:

Lørdag 1.juli var det klart for vårsesongens siste kamp i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 da Verdal og Rosenborg 2 møttes på Coop Arena i Verdal.

Rosenborg 2 åpnet kampen bra og særlig den første halvtimen var positiv hvor laget produserte to store målsjanser. På den største muligheten kom Filip Bratbakk alene gjennom med Verdal-keeperen men klarte ikke å sette ballen i mål.

Det siste kvarteret av 1.omgang foregikk på Verdals premisser, fem minutter før pause fikk hjemmelaget en stor dobbelsjanse men Hans Kristian Nordvoll klarte ikke å overliste Rosenborg 2-keeper Einar Bergquist. Ingen scoringer i løpet av de første 45 minuttene og dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0.

Starten på 2.omgang var relativt jevnspilt men etterhvert overtok Verdal og var det førende laget. Etter 67 minutters spill tok Verdal ledelsen 1-0, et innlegg fra høyre mot bakerste stolpe satte Hans Kristian Nordvoll forbi Rosenborg 2-keeperen.

Rosenborg 2 jaktet utligning men ble straffet åtte minutter før slutt, Verdal utnyttet et balltap rundt gjestenes 16 m og Damian Lukasz Aldas fastsatte sluttresultatet til 2-0.

Hovedtrener Roger Naustan oppsummerte kampen slik:
- Vi kom godt i gang og de første 30 minuttene var bra, vi spilte totalt en grei time og det er godkjent. Det er skuffende at det er vi som kommer i trøbbel og leverer en svak avslutning på kampen, sier Roger Naustan.

Kampfakta
Verdal-Rosenborg 2 (0-0) 2-0
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5, Coop Arena
1.juli 2017 kl. 16.00

Mål
1-0 Hans Kristian Nordvoll 67`
2-0 Damian Lukasz Aldas 82`

Rosenborg 2 (4-3-3)
Einar Bergquist

Kristoffer Kroglund Haugen (Edvin Hassel Grevskott 77`)
Robin Edvardsen Lorentzen
Torbjørn Lysaker Heggem
Robert Behson-Courage Williams

Jan Inge Solemsløkk Lynum (Olaus Jair Skarsem 60`)
Tobias Bjørnebye
Vegard Østraat Erlien

Simen Nordskag (Teodor Berg Haltvik 71`)
Erik Botheim
Filip Brattbakk (Ola Selvaag Solbakken 60`)

Annonse fra Eliteserien: