Mathias Sørkilflå kom på flere flotte dribleraid langs høyresiden.

Raknet på slutten for RBK 2

To sene scoringer ble avgjørende da RBK 2 tapte mot Træff.

Annonse:

Det var Rosenborg 2 som tok ledelsen 0-1 etter 25 minutters spill, Simen Nordskag driblet bort halve Træff-laget før han spilte ballen 45 grader ut i feltet til Teodor Berg Haltvik som scoret sikkert - en flott scoring etter god individuell prestasjon av Simen Nordskag! Dette ble også den eneste scoringen i løpet av de første 45 minuttene og dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-1.

 2.omgangen startet med at hjemmelaget fikk et voldsomt trykk på dødballer som RBK2-laget ikke klarte å håndtere, dette førte til to scoringer til hjemmelaget - målscorere var Stian Berg Rødal etter 47 og Arna-Amar Kotlica etter 53 minutter.

Rosenborg 2 kom imidlertid tilbake i kampen og utlignet til 2-2 i 67.minutt etter en god kombinasjon mellom Simen Nordskag og Teodor Berg Haltvik. Simen Nordskag spilte en presis ball i bakrom til Teodor Berg Haltvik som først foretok en vellykket skuddfinte før han satte ballen kontrollert forbi Træff-keeperen.

Ti minutter før slutt tok igjen hjemmelaget ledelsen og denne gang på straffespark etter en situasjon i feltet hvor det var vanskelig å se hva som skjedde, Aleksander Cisic satte ballen forbi Rosenborg 2-keeper Einar Bergquist og dermed stod det 3-2 i målprotokollen. Og i det matchuret passerte 90 minutter fastsatte Simen Varhaugvik sluttresultatet til 4-2 etter en kontring.

 Hovedtrener Roger Naustan oppsummerte kampen slik:

- Vi er relativt godt fornøyd med gjennomføringen av kampen, spesielt 1.omgangen. Bortsett fra de første 10 minuttene av 2.omgangen hvor vi ikke klarte å håndtere dødballene godt nok, gjennomfører vi en god bortekamp, avslutter Roger Naustan.

Kampfakta

Træff-Rosenborg 2 (0-1) 4-2
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5, Reknesbanen
14.mai 2017 kl. 16.00

 Mål

0-1 Teodor Berg Haltvik 25`
1-1 Stian Berg Rødal 47`
2-1 Arne-Amar Kotlica 53`
2-2 Teodor Berg Haltvik 67`
3-2 Aleksander Cisic 80` straffe
4-2 Simen Varhaugvik 90`

Rosenborg 2 (4-3-3)

Einar Bergquist

Torbjørn Lysaker Heggen (Mikael Tørset Johnsen 86`)
Robin Edvardsen Lorentzen
Sondre Skogen
Glenn Daniel Walker (Edvin Hassel Grevskott 79`)

Robert Behson-Courage Williams (Tobias Bjørnebye 76`)
Simen Nordskag
Vegard Østraat Erlien (K)

Teodor Berg Haltvik
Lars Vatten
Erik Nordengen

Annonse fra Eliteserien: