Erik Botheim for RBK2 mot Mosjøen

RBK 2 sikret plassen i 3. divisjon

To mål fra Erik Botheim ga ett poeng mot Orkla. Og sikret Rosenborg 2 plassen i 3. divisjon.

Erik Botheim scoret begge målene da Rosenborg 2 spilte 2-2 borte mot Orkla søndag ettermiddag. Poenget sikret i praksis plassen til RBK 2 i 3. divisjon.

Det var hjemmelaget som kom best i gang og tok ledelsen 1-0 etter 18 minutter, en fin prestasjon av Erik Bjørkli Helgetun der han først chippet ballen rundt en forsvarsspiller før han banket ballen i mål. Dette var omgangens eneste scoring og dermed gikk lagene til pause med Orkla-ledelse 1-0.

Orkla fortsatte å holde grepet om spillet også i starten av 2. omgang og økte ledelsen til 2-0 i 59. minutt. Et balltap hos Rosenborg 2 på egen halvdel ga hjemmelaget en stor mulighet som de tok godt vare på, hjemmelaget kom to mot en og Arnstein Buøy avsluttet med å sette ballen i åpent mål. Etter dette tok Rosenborg 2 mer tak i kampen og reduserte til 2-1 etter 68 minutter. Godt forspill av Vegard Østraat Erlien hvor han spilte gjennom Erik Botheim og midtspissen levnet ingen tvil da han satte ballen i det lengste hjørnet. Da kvarteret gjenstod var Botheim igjen på farten og scoret utligningsmålet etter retur på sitt eget skudd og dermed stod det 2-2, dette ble også sluttresultatet.

Hovedtrener Roger Naustan oppsummerte kampen slik:

- Vi var fryktelig svake den første timen, vi kom greit igang men etter 1-0 dominerte hjemmelaget. På 2-0 brettet vi opp ermene, reduserte to ganger i løpet av de siste 30 minuttene og da sto kampen og vippet uten at vi klarte å spille oss til de helt store sjansene. Vi er godt fornøyd med den siste halvtimen, avslutter Roger Naustan.