Verdal ble for sterke

Rosenborg 2 måtte gi tap etter en svak 1. omgang mot Verdal.

Verdal startet kampen best og tok også ledelsen 0-1 etter fire minutter, Hans Kristian Nordvoll mottok pasning på 16 meter og fintet bort en motspiller før han satte ballen kontrollert i det nærmeste hjørnet.

Etter 25 minutters spill la Verdal på til 0-2, hjemmelaget rotet bort ballen i eget forsvar og den muligheten tok Adrian Krysian godt vare på og scoret sikkert. Omgangens siste mulighet var det Rosenborg 2 som skapte, men skuddet fra Tobias Bjørnebye ble reddet av Verdals sisteskanse.

Verdal skapte den første muligheten i 2.omgang etter 53 minutter, men headingen traff stolpen. Ti minutter senere var Vegard Østraat Erlien frempå men Verdal-keeperen stoppet skuddet. Fire minutter før ordinær tid var passert reduserte imidlertid Rosenborg 2 til 1-2, Glenn Daniel Rogstad Walker stusset et innlegg fra venstre i mål og dermed stod det 1-2 på resultattavlen.

Hjemmelaget fikk kampens siste sjanse da Franklin Nyenetue ble felt like utenfor 16 m men frisparket fra Lars Vatten gikk utenfor. Dermed endte oppgjøret med knepen seier til Verdal.

Hovedtrener Roger Naustan oppsummerte kampen slik:

- 1.omgang var fryktelig svak, andreomgangen kan vi være bekjent av. Det blir utrolig viktig for oss å holde trykket oppe fremover nå, inn mot cupfinale og internasjonal turnering, avslutter Roger Naustan.