- Vi er farligere enn på lenge

Rosenborg 2 var nære å knipe alle tre poengene i bortekampen mot Tillerbyen, men måtte nøye seg med uavgjort.

Rosenborg 2 kom godt i gang og tok ledelsen 0-1 allerede etter 12 minutters spill, en fin scoring hvor Filip Brattbakk først viste frem en skuddfinte før han curlet ballen inn i langhjørnet. Hjemmelaget utlignet til 1-1 i 22.minutt, et skudd fra Magnus Bjerke endret retning og utmanøvrerte RBK 2-keeperen. Men Rosenborg 2 kom tilbake og tok på nytt ledelsen da halvtimen var passert, Vegard Østraat Erlien stod for en sterk soloprestasjon da han brøt gjennom på egen hånd og kom alene med keeper - midtbanespilleren gjorde ingen feil og satte ballen sikkert i mål og dermed 1-2.

Hjemmelaget utlignet til 2-2 etter 57 minutter. Prince Kala kom på et gjennombrudd på høyresiden, tok med seg ballen på førstetouch før han satte ballen forbi Rosenborg 2-keeper Einar Bergquist. Gjestene kunne sikret seg alle poengene 10 minutter før slutt da Rosenborg 2 ble tildelt straffespark men skuddet fra den vanligvis treffsikre Simen Nordskag ble reddet av Tillerbyens sisteskanse og dermed endte oppgjøret 2-2.

Hovedtrener Roger Naustan oppsummerte kampen slik:

- Vi føler at vi så definitivt burde vunnet denne kampen. Vi scorer to mål, brenner et straffespark på stillingen 2-2 og skaper relativt mange halvsjanser og burde ha straffet motstanderen på noen av våre kontringsmuligheter. Mot slutten av kampen står kampen og vipper. Totalt sett er prestasjonen bra og vi er farligere denne gangen enn vi har vært på mange kamper, avslutter Roger Naustan.