G16 jubel jubler mot Tromsø semifinale NM

Storseier i første NM-runde

RBK startet godt i G16 NM 2017 med 14-2-seier over Sverresborg.

Rosenborg møtte Sverresborg på bortebane i årets G16 NM Telenor Cup Regional, 1. runde. RBK startet kampen som planlagt og ledet 0-4 etter ni minutters spill. Sverresborg fikk etter hvert samlet seg, kampen roet seg noe ned og RBK brukte lengere tid på å skape og utnytte rommene enn laget ønsket. Til pause stod det 1-7 i gjestenes favør.

For RBK handlet det i 2. omgang om å nullstille seg og benytte kampen til god offensiv trening. Starten og slutten av 2.omgang presterte RBK-laget god fotball hvor det ble rullet opp angrep etter angrep og da kom også scoringene. Midtperioden var derimot preget av en del slurv hvor RBKerne mistet ballen for ofte.

Fungerende hovedtrener Vegard Skorstad oppsummerte kampen slik:

- Vi leder 1-7 ved pause og er godt fornøyd med det og kontrollerer kampen etter hvilen.

- Vi er godt i rute, men har fortsatt en del å jobbe med. Veldig godt å spille en obligatorisk kamp igjen avslutter en fornøyd Vegard Skorstad.