Avgjorde med perle i siste minutt!

Det så ut til å gå mot poengdeling på Intility Arena, men fem minutter på overtid var det igjen duket for tunisisk magi.

Det var Vålerenga som kom best i gang på et tilnærmet utsolgt Intility Arena. Hjemmelaget kom til et par langskudd i åpningsminuttene, men Rosenborg hadde god kontroll.

Utover i omgangen krøp derimot Vålerenga lengre og lengre opp på banen, og skapte større sjanser, samtidig som det åpnet seg for kontringer for Rosenborg. Det var derimot Vålerenga som skulle kontre inn åpningsmålet. Rosenborg slo bort ballen på et frispark inne på VIFs halvdel, og da var hjemmelaget på hugget. Kontringen var rask og Sam Johnson fikk avslutte fra 15 meter. Hedenstad kastet seg foran og var borti ballen, men ikke nok til å holde den fra å treffe stanga og gå i mål bak André Hansen.

Rosenborg ville slå tilbake umiddelbart og det skulle gå akkurat ti minutter før lagene var likt igjen. Inn mot pause presset RBK sine verter og fikk et hjørnespark inne i tillagt tid. Innsvingeren ble bare halvvegs klarert og Jonathan Levi fikk muligheten fra 17 meter. Han banket til og også denne gang gikk ballen via en motspiller og i mål. Likefullt et herlig tidspunkt som gjorde at lagene gikk i garderoben med 1-1.

Og det fortsatte å gå Rosenborgs vei like etter pause. På et hjørnespark fem minutter ut i omgangen slo Hedenstad hardt inn mot første stolpe. I en tøff duell med Konradsen headet en VIF-spiller ballen i eget mål og Rosenborg hadde snudd det!

Men det tok ikke lang tid før det igjen var likt. 58 minutter var spilt da Vålerenga kom til avslutning fra kloss hold. André Hansen gjorde en sterk reaksjonsredning, men Amin Nouri satte returen i mål.

Initiativet vekslet mellom lagene resten av kampen. Rosenborg ville fremover og ta alle poengene, men fikk litt for store avstander, noe som gjorde Vålerenga farlige da de overtok ballen. Da backfireren kom høyere ble det et stort bakrom, men det risikoen skulle til slutt betale seg.

Men først måtte André Hansen i aksjon. Like før full tid fikk Vålerenga frispark på 18 meter. Ballen ble banket mot nærmeste stolperot, men Hansen var lynraskt nede og slo unna!

Fem minutter ble lagt til. Rosenborg sendte alle mann fremover og fikk et hjørnespark i det siste tillagte minuttet - rett foran Kjernen. Ballen ble slått på bakre stolpe hvor Issam Jebali dro frem en deilig volley og banket ballen i mål! Rosenborg vant 3-2!

Vålerenga - Rosenborg (1-1) 2-3